DigitalOcean Cloud Hosting-anmeldelse

DigitalOcean er en cloud-infrastrukturudbyder, der fokuserer på at forenkle webinfrastruktur for softwareudviklere. Det blev grundlagt i 2011 af Ben og Moisey Uretsky. Først efter 3 år, i oktober 2014, overgik DigitalOcean Rackspace som den fjerde største hostingudbyder i verden. Virksomheden lejer kapacitet fra eksisterende datacentre, herunder steder i New York, Amsterdam, San Francisco, London, Singapore og Frankfurt.


DigitalOcean Cloud Hosting-logo
OPPETID
996
HASTIGHED
990
SUPPORT
947
PRIS
992
DATA CENTER
994
GRØN
980
INNOVATIVE
995

DigitalOcean skabte den hurtigste og en af ​​de mest praktiske skyteknologier, der hjælper dig nemt og mere effektivt at administrere din infrastruktur, så du kan komme tilbage til kodning. De giver alle deres brugere SSD-harddiske med høj ydeevne, fleksibel API og muligheden for at vælge til nærmeste datacenters placering.

Hastighed og pålidelighed – Vi har valgt London-placering til vores websted, men du er mere end velkommen til at vælge, hvad du vil, og det vil normalt komme ned til din egen nærmeste placering, alle placeringerne giver store hastigheder til hele verden. Vi har pinget vores websted (WordPress Droplet) fra Amsterdam, Holland og London, UK, og resultaterne var meget imponerende – 8,2 ms fra Amsterdam (webstedet er hurtigere end 99% af alle testede websteder) og 2,4ms fra London. For at øge dit webstedsbelastning fra hele verden kan du blot overføre en kopi af din dråbe-snapshot til alle regioner (London, Amsterdam, San Francisco, New York, London og Singapore). DigitalOcean leverer en 99,99% oppetids-SLA omkring netværk, strøm og virtuel servertilgængelighed. Hvis de ikke leverer, vil de kreditere dig baseret på den tid, tjenesten ikke var tilgængelig.

Sikkerhed – Cloud-hosting holder dit indhold sikkert. Ved at distribuere serverdata på overflødige servere er oplysninger, der hostes i skyen, beskyttet mod hardwarefejl. Automatiske sikkerhedskopier og snapshots sikrer, at serverindholdet forbliver sikkert og opdateret. Som et resultat har ingen af ​​DigitalOcean tekniske supportmedarbejdere nogen adgang til dine back-end hypervisorer, hvor virtuelle servere er bosiddende eller direkte adgang til NAS / SAN-lagringssystemerne, hvor snapshots og backup-billeder bor, kun teknikerteamet har direkte adgang til backend-servere. Hvert datacenter er bemandet 24/7/365 med sikkerhed på stedet og for at beskytte mod uautoriseret indrejse, med sikkerhedskameraer, biometriske læsere til adgang og mindst to-faktor-godkendelse for at få adgang til faciliteterne.

Snapshots og backup (billeder) gemmes på et internt, ikke-offentligt synligt netværk på NAS / SAN-servere. Kunder kan administrere direkte i hvor mange regioner deres øjebliksbillede findes, hvilket gør det muligt for kunder at øge redundansen af ​​de filer, der er gemt i backend.

Distributioner og et-klik-installere apps – Vælg din foretrukne Linux-distribution (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) eller installer dit foretrukne program (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress og mere) med et enkelt klik på en knap. Når du opretter en dråbe, skal du klikke på fanen Programmer og være live på en skyserver på mindre end et minut.

Support – Det svageste punkt efter vores mening. DigitalOcean tilbyder kun en type support – gennem DigitalOcean Support System, som under alle omstændigheder ikke er passende. De har ikke live chat support og telefon support.

BESØG DIGITAL OCEAN-logo OG TEST DET GRATIS

Teknisk

 • Højtydende SSD-harddiske
 • KVM virtualiseringsteknologi, garanterede systemressourcer
 • Server netværkshastighed på 1 Gbps
 • Dedikerede IPv4- og IPv6-adresser
 • Privat netværk tilgængeligt
 • Brugervenligt betjeningspanel, næsten fjolsikkert
 • Server snapshots og automatiske backup indstillinger
 • Et-klik-installationer af WordPress, Joomla, LAMP og RoR
 • Digital Ocean leverer en 99,99% oppetids-SLA. Den mistede tid tilbagebetales til din konto til den afholdte timepris.
 • 10 datacentre – London, 3 i Amsterdam, Frankfurt, 3 i New York, San Francisco og Singapore
 • Tilgængelig DNS-styring
 • Vi fandt ikke noget

Support

 • 24/7 teknisk support gennem billetsystem
 • E-mail support
 • Spørg DigitalOcean Community
 • Har ikke live chat support
 • Har ikke telefonstøtte

Prisfastsættelse

 • Betal kun for det, du bruger
 • Meget billigt, sammenlignet med andre cloud-hostingløsninger, starter fra 5 $ / mo.
 • 30 dages gratis prøveperiode
 • Priserne er i dollars

Helt fra starten

Udover at levere gode tjenester til rimelige priser, gør DigitalOcean alt nemt og enkelt. Det tager os totalt 6 minutter at tilmelde dig, tilføje midler til vores konto, oprette en dråbe og lancere et WordPress-sted. Vær sikker på at du Klik på billederne for at få en mere detaljeret oversigt.

Sådan tilmeldes du DigitalOcean

DigitalOcean tilmelding

Det er utroligt nemt at åbne en konto hos DigitalOcean, bare indtast en e-mail-adresse og en adgangskode, du gerne vil bruge, resten af ​​detaljerne bliver sendt til dig.

Du kan forbinde dine Twitter- og Github-konti med DigitalOcean, de vil kun bruge disse oplysninger til at bekræfte din konto.

DigitalOcean-betalingsmetoder

DigitalOcean-betaling

Du kan bruge et kreditkort, en amerikansk bankkonto eller forudbetale via PayPal. Du betaler aldrig for en hel måned, kun for den mængde ressourcer, du bruger, dette gør det også meget let at oprette nye dråber til testformål.

Vi tilføjede $ 5 til vores konto, og vi er klar til at oprette vores første dråbe. Klik bare på den store grønne knap i højre øverste hjørne af hjemmesiden.

Opretter vores første dråbe

Trin 1 – vælg et dråbe-værtsnavn og vælg størrelsen på den dråbe, du gerne vil have.

Trin 2 – Vælg det område, du vil have, at din server skal vises i. Vi valgte London til dit testwebsted.

Trin 3 – vælg et serverbillede. Vælg din foretrukne Linux-distribution (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) eller installer dit foretrukne program (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress og mere) med et enkelt klik på en knap. Vi klikkede på et af DigitalOcean-applikationer (forudbyggede billeder) WordPress den 14.04.

DigitalOcean skaber dråbe

Du får rodadgangskoden i din e-mail-adresse bogstaveligt talt et par sekunder efter, at du har klikket på den store, grønne knap “Opret dråbe”. Du ser på billedet nogle “Tilgængelige indstillinger”:

Privat netværk: Aktiverer en privat netværksgrænseflade ud over den offentlige offentlige grænseflade. IPv6: Aktiverer IPv6. Aktiverer sikkerhedskopier: Aktiverer sikkerhedskopier af dråben. Aktivér brugerdata: Gør det muligt at videregive vilkårlige data til brugerdata nøglen til tjenesten DigitalOcean Metadata.

Dashboard til DigitalOcean-konto

DigitalOcean Dashboard

Som du kan se, har vi kun en dråbe med IP-adresse 46.101.43.227, 1 GB hukommelse, Ram30GB SSD Disk, London Region, der kører på 1Ubuntu WordPress den 14.04.

Det grønne lys indikerer, at dråben er aktiv.

DigitalOcean-billede

I dette afsnit kan du nemt administrere dine snapshots, backups eller allerede ødelagte dråber. Du kan også oprette et billede fra en hvilken som helst neddrevet dråbe.

DigitalOcean DNS

Klik på Tilføj domæne inden for DNS-afsnittet og udfyld domænenavnfeltet og IP-adressen på den server, du vil forbinde det til på den efterfølgende side.

Bemærk: Domænenavnet har ikke WWW i begyndelsen.

Hvis du opretter dine navneservere på din domæneregistrering – DigitalOcean’s navneservere er:

ns1.digitalocean.com | ns2.digitalocean.com | ns3.digitalocean.com

DigitalOcean API

DigitalOcean API giver dig mulighed for at administrere dråber og ressourcer inden for DigitalOcean skyen på en enkel, programmatisk måde ved hjælp af konventionelle HTTP-anmodninger. Endepunkterne er intuitive og kraftfulde, så du nemt kan foretage opkald for at hente information eller udføre handlinger.

Al den funktionalitet, du er bekendt med i DigitalOcean-kontrolpanelet, er også tilgængelig via API, så du kan scripte de komplekse handlinger, som din situation kræver.

DigitalOcean Support

Det er meget let at åbne en supportbillet, give DigitalOcean-teamet alle detaljerne, og de hjælper dig med at løse problemet så hurtigt som de kan.

Eller bare spørg DigitalOcean Community. Det er en aktiv gruppe af smarte udviklere, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din DigitalOcean-oplevelse.

DigitalOcean Droplet Dashboard

Fra dit DigitalOcean Droplet Dashboard kan du administrere dine dråber:

 • Sluk din dråbe – Bemærk: at når du slukker din dråbe, bliver du stadig faktureret for den
 • Strømcyklus eller hård nulstilling af din server
 • Dråbestørrelse – Permanent eller fleksibel
 • Tag et snapshots eller gendan fra Snapshots – Snapshots (manuel sikkerhedskopiering) kan give en nem måde at udskala et system på: du kan tage et snapshot af en nuværende server og spin en ny dråbe fra snapshot. Det koster dig 20% ​​af prisen på den virtuelle server
 • Fra indstillingsmenuen kan du aktivere “Privat netværk”, “Offentlig IPv6-netværk”; opdater din konfiguration; starte din kerne i en gendannelsessikker tilstand, så du kan udføre handlinger som fsck harddisken, hvis den er i en beskidt tilstand eller blot omdøbe dit hostnavn
 • Grafmenu – du kan se detaljerede statistikker over din brugte båndbredde, disk eller CPU
 • Se din dråbehistorie
 • Du kan genopbygge eller ødelægge din dråbe

Test resultater

Resultater fra DigitalOcean-test

Det første og sandsynligvis vigtigste værktøj er Ping test:

Ping giver dig mulighed for at teste en hosts rækkevidde og måle rundrejsetiden for meddelelser sendt fra den oprindende vært til en destinationscomputer.

Resultater af check-host viser en super hurtig ping fra England – 2,3ms

Resultater fra DigitalOcean-test

Pingdom test for hastighedsydelse fra deres Sweeden-server.

Som du kan se, indlæste WordPress-webstedet 99% hurtigere end de andre testede sider med 99/100 ydeevne.

Webstedets indlæsningstid var 347 ms. Vi tester det igen senere med et fuldt fungerende websted.

Resultater fra DigitalOcean-test

En stresstest fra LoadImpact hjælper med at bestemme muligheden for at håndtere en bestemt mængde brugere (belastning) på dit websted. Målet er at se, hvordan dit websted vil fungere, når det udsættes for både en forventet og stressende mængde belastning.

Selv med 25 brugere, der gennemsøger vores websted, er belastningstiden lig (1,3s) for dem alle.

Dette er nogle meget gode indikationer.

Konklusion

DigitalOcean er helt klart en god og billig måde at starte dit websted på i verden af ​​cloud computing. De giver KVM, SSD med høj ydeevne, båndbredde i niveau 1, et enkelt, men alligevel kraftigt kontrolpanel, som giver dig mulighed for at udvide, i tilfælde af at dit websted vokser.

DigitalOcean’s servere distribueres inden for mindre end et minut, du kan vælge mellem flere steder rundt om i verden, og alt er let og enkelt med deres 1-klik-installationssystem.

På nuværende tidspunkt bruger vi ikke DigitalOcean til vores webudviklingsprojekter, men vi vil bestemt i den nærmeste fremtid.

Du kan også kontrollere de andre Top UK webhostingfirmaer, anmeldelser og sammenligninger her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map