De store domæner på 3 eller landekode

De store domæner på 3 eller landekode

De store tre – .COM, .NET, .ORG

.com er ude og væk den vigtigste udbredte TLD derude. Fra juli 2013 siger nettet Corporation for tildelte navne og numre (ICANN), at der er kvadratmål 112.071.447 .com domæner registreret rundt om i verden. størstedelen af ​​disse .com-domæner kommer tilbage fra Nordamerika med næsten syvoghalvtreds millioner registreret deri et kontinent alene!


.Com TLD var oprindeligt beregnet til at blive brugt til industrielle funktioner (deraf den korte slags “com”), men det er i øjeblikket på markedet for næsten alle. Dens kvalitet får den brede offentlighed til at antage, at webstedet, de kontrollerer, bruger denne TLD. Det er ingen overraskelse, at næsten alle mennesker mekanisk kigger efter leveringen af ​​deres navn i .com først.

.net og .org bruges også normalt til en spredning af websteder. inden for fortiden var .net-domæner forbeholdt webselskaber, mens .org-domæner var beregnet til organisationer og nonprofitorganisationer. I dag registrerer nogen deres websted med disse TLD’er, da der ikke er nogen regulering.

ICANN-statistikker viser, at der kvadratmåler omkring femten,5 millioner registrerede .net-domæner og i mindre grad over ti millioner registrerede .org-domæner fra juli 2013. Ligesom .com registreres de fleste .net- og .org-websteder derude. i Nordamerika.

En anden mulighed – TLD’er for landekode

Landekode-TLD’er eller ccTLD’er, domæneudvidelser til områdeenhed (bedre kaldet bogstaverne, der synes, når du er det mest populære domænenavn) det områdeenhed, der er specifikt for et specifikt rum eller land. Nogle eksempler omfatter .co.uk (Storbritannien), .ca (Canada) og .com.au (Australien). nettildelte Numbers Authority (IANA) – det vil sige, at administrationen, der opretholder tekniske standarder, der letter kørsel af nettet – offentliggør en opgørelse over ccTLD’er på markedet.

Lad os nu se på en række af fordelene, der tilbydes af ccTLDs.

Fordel nr. 1: ccTLD’er leverer indbygget målretning og SEO-overskud

ccTLDs giver dig mulighed for at fokusere på trafik fra bestemte områder af planeten. Så lad os sige ønske | du vil gerne | du ønsker} at fokusere på gæster fra Storbritannien til dit britisk-baserede bageri’s websted; skal du overveje at vælge .co.uk som din domæneudvidelse. Dette sikrer, at du afsløres i søgeresultaterne for disse, der bor i Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, i stedet for Australien eller Nordamerikansk nation eller den anden region.

Dette binder desuden til din programoptimering (SEO). at bruge en ccTLD giver dig en bedre SEO værd for landebaserede søgeresultater. Dette kan være et resultat af, at søgemaskiner kommer helt forskellige resultater tilbage, såvel som flere indfødte, der regner med informationsbehandlingsadressen til den person, der udfører søgningen. dette indebærer, at hvis nogen inden for Storbritannien vil søge efter fødselsdagskager Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, ville dit britiske-baserede bageri-websted muligvis virke højere inden for søgerangeringer end hvis du ikke havde .co.uk ccTLD.

Fordel nr. 2: ccTLDs tilskynder købers tillid

ccTLDs områdeenhed smart for kvalitet, og at de giver gæster til dit websted yderligere tillid. Da de betragter webstedet som indfødt, kunne gæster føle, at det er lettere at oprette køb, især hvis de ser, at adressen er et sted, som de anerkender i stedet for en fjern adresse. Mange mennesker kan også lide bedre at gennemføre transaktioner og besøge websteder i deres egen sproglige kommunikation, valuta og region.

Fordel nr. 3: ccTLD’er giver dig mulighed for at fremhæve din evne

Et pænt trick, som nogle virksomheder mishandler for at gøre et magtfuldt komplet omkring deres navn, er mishandling, hvad der kaldes et site hack. Dette kan være, når et ord eller navn oprettes forkert behandling af hvert navn og ccTLD sammen. for eksempel bruger beach.es den spanske ccTLD, food.ie bruger eire ccTLD, og ​​abonnent.be bruger det belgiske ccTLD. Det vil endda være en sætning eller beslutning om handling som check.in eller help.us. Der er ekstremt ingen grænser for det udvalg af kombinationer, du kan komme tilbage med! vær opmærksom på, at HostPapa tilbyder alt det oven på ccTLD’er, hvilket skaber det ligefrem for dig at komme tilbage sammen med dit frygteligt eget kunstneriske domænehack.

£ 1,29 / mo hosting i 12 måneder fralogo GoDaddy

Regler og love

Glem ikke, at mange ccTLD’er har begrænsninger på ting, ligesom køb, fornyelse og overførsel af landekodedomænet. Her kan være en liste over udbredte ccTLD’er, du vil tænke på. Bemærk, at en række af dem har begrænsninger:

.CA – for at få denne ccTLD, skal du imødekomme ønsker fra CIRA. Disse behov omfatter imidlertid ikke begrænset til at være et af følgende: et canadisk emne eller permanent bopæl, canadisk selskab, forening, institution eller varemærke.

.COM.AU – Denne ccTLD er reguleret af AUDA, der siger, at domænenavne ikke kan forhåndsregistreres eller reserveres; med forskellige ord, de er udelukkende på markedet på et primært come back, initial serveret grundlag. Navnlicensbeløbet er også i 2 år og kan udelukkende genskabes, hvis du stadig imødekommer behovene.
.DE – Diamond StateNIC domæneindikatorer skal være opfyldt for at få denne ccTLD. et afgørende krav har tilknyttet organskontakt inden for de tyske grænser.
.IE – at købe ccTLD af eire-behov, som du simpelthen imødekommer det, der erDR-behov, der er beliggende inden for de 32 ire-amter eller leverer bevis for en tilknytning til landet, som handel og / eller virksomhed.
Endelig er det vigtigt at ikke se bort fra muligheden for behandling af hver enkelt TLD som .com og en ccTLD for at charme for internationale og indfødte kunder. Ikke kun kan du appellere til indfødte gæster i et overordentlig specifikt geografisk område, men du har endvidere potentialet for kæmpe retur og overførsel af yderligere kunder.

Flere trends og de bedste britiske hostingplaner på ud-hjemmesiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map