MochaHost-arvostelu

MochaHost hinnat, suunnitelmat ja ominaisuudet – 2020

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Erittäin nopea ja turvallinen + SSD-tallennustila
 • Rajoittamaton ilmainen SSL-sertifikaatti elämää varten!
 • Sama uusintahinnoittelu
 • 180 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • 24/7 palvelimien valvonta
 • Ilmainen muuttoliikeapu
 • MochaHost tarjoaa jopa 80%: n alennuksen

yrityksen esittely

MochaHost on edullinen web-hosting-palvelujen tarjoaja, joka tunnetaan enimmäkseen tarjoamalla huippuluokan palveluita, joilla on luokan parhaat ominaisuudet ja erinomainen asiakaspalvelu kohtuullisen hintaluokassa. Koska MochaHost sijaitsee Piilaakson (San Jose, Kalifornia) sydämessä, se käyttää joitain Yhdysvaltojen edistyneimmistä datakeskuksista – Chicagossa, Illinoisissa. Mutta yhteistyössä Cloudflaren kanssa he ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen ulottuvuuden, ja pystyvät siten tavoittamaan monenlaisia ​​asiakkaita ympäri maailmaa. Ja yksi huomionarvoinen osa MochaHostia on, että se tarjoaa myös verkkomarkkinointi- ja SEO-työkaluja. Nämä työkalut käsittävät sovelluksia, sosiaalisen median kimppuja ja muuta. Vaikka MochaHost onkin asettanut itsensä edullisen isännöintipalvelun tarjoajaksi ja huolimatta siitä, että niiden hinnoittelu on alhaalla, MochaHostissa on paljon luokkansa parhaita ominaisuuksia, jotka voivat kaataa monia Web-hosting-alan parhaiten vakiintuneet toimijat.

MochaHost-ominaisuudet

Antaa’s katsomaan joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät MochaHostista arvovaltakunnan.

Elinikäinen alennustakuu

Olemme nähneet joitain isännöintipalveluntarjoajia, jotka tarjoavat hinnan jäädyttämisen takuun, mutta lukuun ottamatta alennuksia, joita tarjotaan, kun ostat isännöintiä heiltä. Mutta Mocha Host väittää olevansa alan ainoa web-hosting-yritys, joka tarjoaa sinulle saman hinnan uusimistakuun, mukaan lukien alennukset, kunhan valitset käyttäväsi Mocha Host -palveluita. Tämä on todellakin hienoa, koska tulet kuluttamaan mahdollisimman pienen määrän uusiessasi palveluitasi, jos olet saanut korkeimmat alennukset ostaessasi Mocha-hosting-palvelua ensimmäistä kertaa.

100% Uptime-takuu

Vaikka monet johtavista web-palveluntarjoajista haluavat sinun tyytyvän 99,9% käyttöaikaan, vaikka maksatkin paljon enemmän kuin mitä sinun olisi maksettava Mocha-hosting-palvelusta, Mocha Host antaa sinulle alan parhaimman 100%: n käyttöaikatakuun. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi siitä, että verkkosivustosi on offline-tilassa tai sitä ei ole saatavana, mikä puolestaan ​​voi syödä suuren osan myynnistäsi tai verkkosivustosi käyttäjäkokemuksesta. Jokainen verkkosivuston omistaja on sataprosenttinen käyttöaika, mutta vain harvat web-palveluntarjoajat toimittavat.

180 päivän rahat takaisin -takuu

Juuri kun luulet asioiden paranevan, Mocha Host todistaa sinulle jälleen väärän. Mocha Hostilla on hämmästyttävä 180 päivän rahat takaisin -takuu. Kuukausina saat mahtava 6 kuukautta varmistaaksesi, että olet valinnut oikean web-isäntä web-hosting-tarpeisiisi. 180 päivän rahat takaisin -takuu koskee kaikkein perussuunnitelmaa. Saat rahojen palautustakuun kaikille jaetuille, jälleenmyyjä- ja VPS-suunnitelmille.

Elinikäinen ilmainen verkkotunnus

Lisäarvon lisääminen Mocha-isännän tarjoamaan palveluun on elinikäinen ilmainen verkkotunnus. Mocha Host tarjoaa ilmaisen ylimmän tason verkkotunnuksen, kuten com-, org-, net-, info web-hosting-suunnitelmissa. Tämä voi varmasti säästää joitain taalaa, koska ylimmän tason verkkotunnukset eivät ole ollenkaan halpoja.

Elinikäinen Rajoittamaton SSL-sertifikaatti

Elinikäinen ilmainen SSL-sertifikaatti on toinen ilmakuppi, jonka saat Mocha Host -suunnitelmien kanssa. SSL-varmenne on erittäin tärkeä kaikille verkkosivustoille, ja jos aiot isännöidä verkkokauppasivustoa, SSL-varmenne on pakollinen online-tapahtumien suorittamiseen. Sinulle taataan parempi hakukoneen näkyvyys ottamalla käyttöön Mochan tarjoama ilmainen SSL.

Ilmainen haittaohjelmien ja roskapostisuojaus

Mocha tarjoaa haitta- ja roskapostisuojauksen ongelmattoman palvelun varmistamiseksi. mokkakahvi’Web-hosting-suunnitelmissa on ilmainen suojaus haittaohjelmia ja roskapostia vastaan. Jatkuvan tarkkailun takia sinulle ilmoitetaan, kun tililläsi tapahtuu epäilyttävää toimintaa.

Mocha-isäntäpalvelut

Rajoittamaton pilvipalvelu

Mocha Host tarjoaa erittäin nopeaa, rajoittamatonta pilvimajoitusta erittäin edulliseen hintaan, hinnat alkavat Rs 139 / kk, aina 400 Rs / kk. Vähiten hinnoiteltu paketti on nimetty ‘Soho’, ja ‘liiketoiminta’ paketti on myydyin yritys, joka sopii yritykselle tai verkkokaupan verkkosivustolle. Parhaiten toimiva paketti on juuri nimetty ‘mokkakahvi’. Soho on alkeellisin paketti kolmesta ja ei suositeltavin suorituskyvyn suhteen. Liiketoimintapaketti on vastinetta rahalle, ottaen huomioon sen hinta ja tekniset tiedot. Saat tukea rajoittamattomalle kuukausittaiselle liikenteelle, kaistanleveydelle. Yritykset tai Mocha-paketit mahdollistavat myös useiden verkkosivustojen ylläpidon.

Windows / ASP.NET-hosting

Mocha Host on tarjonnut luotettavaa Windows-hosting-palvelua jo yli 17 vuotta. Mocha-isäntä on pystynyt toimittamaan erinomaisten eritelmien ja uskomattoman laadun mukaisia ​​Windows-palvelimia 17 vuoden ajan, ja niiden paketit ovat myös hinnoiteltu erittäin kohtuudella. Halvimman Windows-hosting-suunnitelman hinta on 177 R / kk. ja menee aina 445 / kk asti. Pakettien nimikkeistö on lainattu Cloud Hostingilta. Saat SolidCP-ohjauspaneelin hallitsemaan hosting-tiliäsi. Mocha Hostin Windows-isäntä tulee uusimmalla ASP.NET-ydintuella, kuten .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. Perussuunnitelmassa Soho tietokannan koko on rajoitettu 200 Mt, kun taas saat rajoittamattoman tietokannan koon, joka sallitaan Business- ja Mocha-paketit.

WordPress-hosting

Monien muiden sovellusten joukossa WordPress on suosituin ja eniten käytetty. Siksi Mocha Hosting on päättänyt tarjota omistetun WordPress-hosting-palvelun jokaiselle, joka etsii luotettavaa ja edullista web-hosting-palvelua WordPress-verkkosivustolleen. Muutoksena Mocha on valinnut eri nimikkeistön WordPress-paketeille WP Starter-, WP Premium- ja WP Advanced -suunnitelmilla. Hinnat välillä Rs 177 / kk. ja Rs 464 / kk., kaikki kolme pakettia perustuvat pilvitekniikkaan ja saat nopeasti valaisevan verkkosivuston. Siksi. Voit olla vapaa hitaasti ladattavan verkkosivuston huolenaiheista. Kaikille kolmelle paketille on toimitettu automatisoidut varmuuskopiot. WP Premium ja WP Advanced saavat edistyneemmän varmuuskopion. Sinun on suositeltavaa valita jompikumpi näistä kahdesta paketista, koska saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen CDN: n sekä paljon muita herkkuja.

Sovellusten ylläpito

Jos ylläpidät verkkosivustosi joko Joomlassa, Drupal Magentossa tai muilla sovelluksilla, voit valita Mocha’s Sovellusten hosting-paketit, nimittäin Business ja Mocha. Voit valita yli 180 sovelluksesta ja toisin kuin WordPress-isännöinti, sovellusten isäntä luokitellaan vain kahteen luokkaan kolmen sijasta. Sekä Business- että Mocha-paketit saavat paljon vaadittuja ominaisuuksia, ja molemmat suunnitelmat ovat hinnassa 1249 kuukaudessa. ja 400 / mo. vastaavasti. Saat cPanel-ohjauspaneelin, jossa on sekä suunnitelmat että ilmaiset SEO-työkalut. Saat yhden verkkotunnuksen ilmaiseksi elinaikanaan, kunhan ostat Mocha-hosting-palvelun. Vaikka molemmissa paketeissa on automaattiset varmuuskopiot, Mocha-paketti saa korkeatasoisia varmuuskopioita.

Virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS)

Pitkä luettelo Mochasta’tarjonta ei lopu vain tähän. Ne tarjoavat myös VPS-palveluita. Voit valita Linux- tai Windows VPS -palvelimista. Nämä palvelimet saavat virtaa nopealla SSD-tallennuksella. Itse Linux VPS: ssä on 8 erilaista kokoonpanoa, joista voit valita. Aivan perussuunnitelma on hinnalla Rs 572 / kk. ja 8. paketti maksaa mahtava Rs 3583 / kk. Paitsi halvin paketti, kaikki muut paketit ovat monipuolisia ja ne sopivat täydellisesti energiaa tarvitsevan verkkosivustosi tarpeisiin..

Windows-käyttöisillä VPS-palvelimilla on saatavana 7 erittelyä ja voit hankkia itsellesi yhden jopa 837 R / kk. hinnat nousivat hintaan 3224 Rs / kk. Saat ilmaisen CDN: n heti peruspaketista ja kaikki paketit tulevat VPN: n tuella.

Omistetut pilvipalvelimet

Mocha-isäntä on myös tunnettu kasvot tarjoamalla pilvipohjaisia ​​erillisiä palvelimia. Mocha antaa taas sinulle mahdollisuuden valita joko Linux-pohjaisista erillisistä pilvipalvelimista tai Windows-pohjaisista erillisistä pilvipalvelimista. Linux-pohjaiset palvelimet ovat vähän halvempia ja Windows-pohjaiset palvelimet ovat vähän kalliimpia verrattuna entisiin. Yhteensä on mahtavia 18 erilaista luokitusta, jotka tarjoavat sinulle laajan valikoiman eritelmiä. Näissä palvelimissa on Never Reboot -suojaus ja VPN-tuki.

Linux-pohjaisten omistettujen palvelimien hinnat alkavat Rs: stä. 1360 / kk, peruspakkauksen ja edistyneimmän paketin hinta on Rs. 11745 / kk. Voit valita nämä palvelimet kolmesta eri spesifikaatiosta. Aivan kuten omistettuja Linux-palvelimia, jopa Windows-erillinen palvelin luokitellaan 9 eri luokitukseen, halvin paketti alkaa Rs 1718 / kk, menee aina Rs 12103 / kk.

johtopäätös

Mocha Host on segmentin johtaja tarjoamalla huippuluokan palvelua, joka on sekä luotettava että edullinen. Mocha-isäntä ei ole vain web-hosting tai verkkotunnus. Voit saada laajan valikoiman palveluita Mocha Hostilta, kuten SEO-työkaluja, Online-markkinointityökaluja, Sosiaalisen median nipuja jne. On hyvin harvat web-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat korkealaatuista palvelua yhdessä alan johtavien ominaisuuksien, kuten 180 päivän, kanssa. rahat takaisin -takuu, 100% käyttöaikatakuu, elinikäinen alennustakuu ja paljon muuta. Ja Mocha-isäntä on tällaisten isäntien taskulamppu ja voit antaa sen mennä ajattelematta paljon, koska heillä on suunnitelmat jopa aivan perussivustolta, joka vie vauvan vaiheet verkkosivustoon, joka on jo vakiintunut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map