GoDaddy-arvostelu

GoDaddy Hinnat, suunnitelmat ja ominaisuudet – 2020

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Godaddy-maailman suosituin verkkotunnuksen rekisteröijä
 • Jaettu, VPS, omistetut palvelimet
 • Asenna yhdellä napsautuksella vähintään 125 ilmaista sovellusta
 • GoDaddy-rekisteröityjen verkkotunnusten asennus yhdellä napsautuksella
 • 9,9% käyttöaika taattu
 • Palkittu tekninen tuki
 • GoDaddy-kuponkeja

Jaetut hosting-suunnitelmat

Suunnitelman nimiOStilakaistanleveyspaneeliSivustojen lukumääräHinta
KäynnistinLinux30 GtrajoittamatoncPanel1 verkkosivustoRs.99
talousLinux100 GtRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.199
DeluxeLinuxRajoittamatonRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs. 299
PerimmäinenLinuxRajoittamatonRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.449
Katso jaetun hosting-vertailu

VPS-hosting-suunnitelmat

Suunnitelman nimiOStilaprosessoriRAMYdinHinta
Tuoda markkinoilleLinux40 Gt1 CPU2 GtRs.1,136
ParantaaLinux60 Gt2 CPU4 GIGATAVUARs.1,916
KasvaaLinux150 Gt3 CPU6 GtRs.2,404
LaajentaaLinux200 Gt4 CPU8 GtRs.3,379
Katso VPS-hosting-vertailu

Dedicated hosting -suunnitelmat

Suunnitelman nimiOStilaprosessoriRAMYdinHinta
talousLinux1 TB4 CPU4 GIGATAVUA3,1 GHzRs.4,719
ArvoLinux1,5 TB4 CPU8 Gt3,1 GHzRs.6,759
DeluxeLinux2 TB4 CPU16 Gt3,1 GHzRs.8,119
PerimmäinenLinux2 TB4 CPU32 Gt3,1 GHzRs.8,799
Katso vertailu Dedicated Hosting

Jälleenmyyjien hosting -suunnitelmat

Suunnitelman nimiOStilakaistanleveyspaneeliSivustojen lukumääräHinta
ParantaaLinux90 GtRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.1,999
KasvaaLinux120 GtRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.2,799
LaajentaaLinux150 GtRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.2,999
PerustiLinux240 GtRajoittamatoncPanelRajoittamatonRs.4,599
Katso jälleenmyyjien hosting-vertailu

yrityksen esittely

Hyvä isä on nimi, joka lyö kaikkia’mielessämme, kun puhumme ‘Ylin hosting-yritys’. Aivan oikein, sillä sillä on yli 18 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa ja 77 miljoonaa verkkotunnusta hallinnassa,

He ovat olleet edelläkävijöitä monipuolisten asiakkaiden tarpeiden ylläpitämisessä ympäri maailmaa parhaimmillaan luokkansa verkkoratkaisuilla. Se on maailma’numero yksi verkkotunnusten rekisteröijä. Ja olla numero yksi ei ole helppo tehtävä ja pysyä kärkipaikassa on paljon vaikeampaa. Mutta GoDaddy on saavuttanut tämän tehtävän valtavalla kovalla työllään tarjoamalla asiakkailleen huippuluokan palvelua.

GoDaddy on ollut takana monista pienistä yrityksistä, joista on tullut parhaita tuotemerkkejä tarjoamalla luokkansa parasta web-hosting-palvelua erittäin edulliseen hintaan. Se on rakentanut luotettavan verkkopalvelininfrastruktuurin, joka keskittyy käyttöaika-, Linux- ja Windows-pohjaisiin palvelimiin, uskomattomaan asiakaspalveluun ja muihin ominaisuuksiin. Ja kakun hinnoittelu on laaja valikoima suunnitelmia, joita heillä on.

Yhteiset web-hosting-suunnitelmat

Hyvä isä’s Jaetut web-suunnitelmat alkavat niinkin alhaisella tasolla kuin 99 s / kk ja nousevat jopa 499 / kk. Vaikka aloitussuunnitelma ei’Ostamatta sinulle ilmaista verkkotunnusta, GoDaddy’s Economy-jaetun isännöintisuunnitelma antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen, 100 Gt tallennustilaa, mahdollisuuden isännöidä yhtä verkkosivustoa, rajoittamatonta kuukausittaista tiedonsiirtoa ja ilmaista yritysviestiä. Nimeltään ‘Paras arvo’ suunnitelma, Deluxe-suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja rajattomat verkkotunnukset Economy-suunnitelman ominaisuuksien lisäksi. Se alkaa 339 / kk. Ultimate-paketti tarjoaa premium-luokan DNS-hallintatyökalun, 2x-käsittelykapasiteetin ja ilmaisen SSL-varmenteen vuodeksi.

Yritysten isäntäsuunnitelmat

Tämä voi olla uusi termi harvalle. Joten anna’Näemme, mikä on GoDaddyn mukaan liiketoiminnan isännöinti. Se’s molempien maailmojen parhaat puolet – virtuaalisen yksityisen palvelimen tehostettu teho, mutta helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla, joka ei’t vaatii tietotekniikan tutkinnon toimiakseen. GoDaddy ehdottaa näitä suunnitelmia ihmisille, joilla on verkkokauppasivustoja. Niille, joilla on paljon liikennettä ja jotka vaativat enemmän resursseja. Jos sinä’Etsitään erittäin nopeaa web-hosting-tyyppiä, joka tukee valtavaa liikenteen määrää milloin tahansa. Hyvä isä’Yrityksen isännöinnillä on resursseja ja tukea palveluntarpeesi tyydyttämiseen.

Suunnitelmat alkavat käynnistyspaketilla, joka alkaa niinkin alhaisella tasolla kuin ₹ 1159 / kk ja tarjoaa 60 Gt tallennustilaa, 2 Gt RAM-muistia, 1 CPU, mittaamaton liikenne, rajoittamaton verkkosivusto ja tietokanta, standardi SSL-varmenne. Sitten on Enhance-suunnitelma, joka lisää 90 Gt tallennustilaa, 4 Gt RAM-muistia, 2 CPU: ta käynnistyssuunnitelmaan ja alkaa 79 1479 / kuukausi. Sen jälkeen kasvaa suunnitelma, jota kutsutaan ‘Paras arvo’ paketti Business-isännöinnissä, joka tarjoaa 120 Gt tallennustilaa, 6 Gt RAM-muistia, 3 prosessoria entisten pakettien muiden ominaisuuksien lisäksi. Ja se on hyvin hinnoiteltu ₹ 1 919 / kk. Ja sitten on Expand-suunnitelma, jonka hinta on 2559 ₹ / kk ja joka tarjoaa 150 Gt tallennustilaa, 8 Gt RAM-muistia, 4 prosessoria muiden kolmen suunnitelman muiden ominaisuuksien lisäksi.

VPS-isännöintipalvelut

VPS-hosting-suunnitelmat alkavat paketilla nimeltään Launch, joka tarjoaa yhden suorittimen ytimen, 2 Gt RAM-muistia, 40 Gt: n tallennustilan ja hinta on 1 399 euroa / kuukausi. Sitten on Enhance-paketti, jonka hinta on ₹ 2199 / mo, ja tarjoaa 2 CPU-ydintä, 4 Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustilaa. Kasvava paketti on hintaan 2699 / / kk. 3 suorittimen ydintä, 6 Gt RAM-muistia, 150 Gt tallennustilaa. Ja että Expand-suunnitelma on kallein, 99 3699 / kuukausi tarjoaa 4 CPU-ydintä, 6 Gt RAM-muistia, 150 Gt tallennustilaa.

Omistetut palvelimet

GoDaddy on hinnoitellut sen’Sivustolle omistetut isännöintipalvelimet erittäin aggressiivisesti Economy-paketin kanssa, joka alkaa niinkin alhaisella tasolla kuin / 4719 / kk ja tarjoaa 4 CPU-ydintä @ 3,1 GHz, 4 Gt muistia, 1 TB: n tallennustila, mittaamaton kaistanleveys, 3 erillistä IP: tä, ilmainen yhden vuoden SSL-sertifikaatti. Seuraavaksi tulee Value-paketti, joka mukana tulee 8 Gt: n muisti, 1,5 TB: n tallennustila ja muut Economy-suunnitelman tarjoamat ominaisuudet. Suunnitelma on hyvin hinnoiteltu 6759 / / kk. Sen jälkeen Deluxe-suunnitelma tarjoaa 8 Gt muistia, 1,5 TB tallennustilaa entisten pakkausten muiden ominaisuuksien lisäksi. Ja hinta on 8119 / / kk. Kallein Ultimate-paketti on hintaan 8799 / / kk, joka tarjoaa 32 Gt muistia ja 2 Tt tallennustilaa yhdessä muiden kolmen muun paketin tarjoamien herkkujen kanssa..

Domain-nimet:

GoDaddy tarjoaa verkkotunnuksia lähtöhinnalla 209 / / kk. Ne tarjoavat pitkän luettelon verkkotunnuksista, kuten .com, .co, .in, .life ja monet muut.

Verkkosivun rakentaja

GoDaddyllä on uusi ja edistynyt verkkosivustojen rakentaja, joka auttaa henkilöitä, joilla on vähiten tai ei koodaustietoja, rakentamaan valitsemansa verkkosivuston. Sillä on laaja valikoima ammattikuvia, joista valita, jotta verkkosivustollasi on aina kuvia, jotka heijastavat yritystäsi tai intohimoasi. Voit lähettää myös omia kuviasi. Siinä on myös pyyhkäisemällä tyyliin liittyvä käyttöliittymä, jolla voit muotoilla verkkosivustosi vain muutamalla pyyhkäisyllä. Se antaa sinulle myös sekoitus-ottelun etuoikeuden, jossa voit olla vapaa malleja koskevista rajoituksista ja mukauttaa verkkosivustosi jokaista nurkkaa. Saat tämän verkkosivuston rakentajan kanssa vapaa kokeiluversio 14 päivän ajan, jonka jälkeen joudut maksamaan tämän sivuston rakentajalle.

Professional-yrityssähköposti

GoDaddy tarjoaa myös yrityssähköpostipalvelun alkaen hintaan / 39 / kk, josta saat 10 Gt sähköpostitilaa käyttäjää kohden, Ad-free-kokemus, Palkittu, 24/7-tuki. GoDaddyn kanssa’roskapostin ja viruksentorjuntasuodattimet, jotka estävät yli 300 miljoonaa ei-toivottua, mahdollisesti vaarallista sähköpostia päivittäin. Älypuhelimet ja tabletit tukevat näitä suunnitelmia erittäin hyvin.

Paikalliset web-suunnittelijat

GoDaddyllä on myös pitkä luettelo kehittäjistä ja toimistoista, jotka voivat tehdä teidän verkkosivustojen suunnittelun ja hallinnan ongelmaton.

johtopäätös:

GoDaddyllä on joitain vakavia kilpailijoita kärkipaikalle, ja myös parantamisen varaa on asiakastuen, uusintahintojen jne. Suhteen. Jos se voi toimia näillä seikoilla, ei ole ihme, että GoDaddy tulee olemaan kuninkaana pitkään..

Alla on myös GoDaddy-käyttäjän arvostelu ‘Käyttäjien arvostelut’ jakso.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map