Wix Review

Wix priser, planer og funktioner – 2020

De vigtigste funktioner

 • Nemt gratis websted Builder værktøj
 • 500+ attraktive klar skabeloner
 • Premuim planer for brugerdefineret domæne
 • Mobilvenligt svar Webstedsdesign
 • Online butik – Funktioner
 • Premuim kundesupport
 • 14 dages pengene-tilbage-garanti

Firmaoversigt

Hvor god er Wix Website Builder?

Med den rigtige webstedsbygger kan du opbygge enhver form for hjemmeside og dig’Jeg ender med det valgte websted. Wix.com er verden’s største webstedsbygger. Efter at have grundlagt i 2006 har det over 110 millioner brugere overalt i verden. Begyndt som en simpel træk-og-slip-webstedets bygningsplatform og er nu meget avanceret og forbedret. Det er meget nyttigt for mennesker uden avancerede tekniske færdigheder eller nogen kodning. Wix er sådan en webstedsbygger, som vil hjælpe dig med at oprette dit websted uden at svække en sved, uanset om du’er bare en nybegynder eller en proff.

Med Wix er der to måder at få dit websted oprettet: Lad Wix Artificial Design Intelligence få dit websted gjort for dig eller design helt efter din smag med Wix Editor. Så er der en Wix-kode, som du kan tilføje avanceret funktionalitet til dit websted når som helst.

Sådan opretter du et websted på få minutter med Wix?

Først op, dig’Jeg bliver spurgt om den slags hjemmeside, du har’er på udkig efter at skabe.

slags oprettelse af websteder i wix

Og så du’Der stilles et par flere spørgsmål, så webstedet kan tilpasses efter dit behov.
Så får du vist følgende muligheder.

hvordan man opretter dit websted i wix

Wix Editor:

Total designfrihed er det Wix lover dig med Wix Editor. Du kan starte med en tom side eller vælge en hvilken som helst skabelon fra samlingen af ​​skabeloner, der har over 500 designer-skabeloner. Du kan tilføje videobaggrunde, parallax, animation og mere uden at skulle bekymre dig om nogen kode.

Wix kunstig design intelligens

Baseret på dine svar på nogle spørgsmål vil Wix ADI øjeblikkeligt oprette webstedet for dig. Derfor er oprettelse af et websted med Wix ADI bare et spørgsmål om få klik. Det får din klar webside med al den tekst og billeder, der kræves for at gøre dit websted klar til at rulle ud.

Du kan vælge en hvilken som helst af Wix’s to webstedsbyggere.

Sådan opretter du et websted med Wix Editor?

Hvis du vælger at bruge Wix Editor til at oprette dit websted, er alt hvad du skal gøre som en installationsproces at vælge en hvilken som helst skabelon du vælger, der passer til dit websted’s behov.

vælg skabelon i wix

Når først du’Når du er færdig med at vælge skabelonen, genereres dit websted i henhold til den skabelon, du har valgt, og derefter dig’Jeg sendes til redaktøren, som giver dig fuld frihed til at redigere dit websted.

Ved hjælp af denne editor kan du yderligere tilpasse dit websted. Du kan aktivere eller deaktivere nogen af ​​funktionerne ved hjælp af editoren.

Sådan opretter du et websted med Wix ADI?

Hvis du vælger Wix ADI, bliver du stillet et par spørgsmål, og derefter baseret på dit input vil Wix ADI bruge kunstig intelligens til at vælge en unik kombination af stilarter og strukturer fra milliarder af kombinationer.

Hvis du for eksempel vælger en online butik i det første trin, bliver du yderligere bedt om at være mere specifik om, hvilken slags online butik du’prøver igen at oprette:

Og du vil yderligere blive stillet et par flere spørgsmål, så det kan være mere præcist.

Og du skal vælge den funktion, du vælger. Og du kan også vælge at springe over disse metoder, og det sidste trin er, hvor du skal vælge den type stil, du elsker.

Og temaet for dit websted er klar, godt tilpasset efter din smag.

Wix-kode

Ved hjælp af Wix-kode kan du tilføje yderligere indhold efter eget valg til dit websted med alle designfunktionerne i Wix Editor. Wix Code er virkelig nyttigt til at oprette tilpassede webapplikationer og robuste websteder. Wix-kode giver dig privilegiet at opsætte dine egne databasesamlinger, du kan tilføje tilpassede formularer. Og alt hvad du gør er SEO-kompatibel.

Er Wix gratis?

Når du har set alle disse gode ting skrevet om Wix, kan du muligvis få et spørgsmål og spørge Er Wix gratis? Wix er gratis. Du kan få masser af muligheder gratis. Men du har privilegiet at vælge Wix Premium, hvor du kan benytte dig af fri hosting, domæneforbindelse, gratis domæne i 1 år, Google Analytics, Premium support, 500 MB + opbevaring. Du kan få Premium ved at bruge $ 70 / måned. Der er også 14 dages pengene-tilbage-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map