MochaHost anmeldelse

MochaHost-priser, planer og funktioner – 2020

De vigtigste funktioner

 • Ultrahurtig & sikker + SSD-opbevaring
 • Ubegrænset gratis SSL-certifikater til livet!
 • Samme fornyelsespriser
 • 180 dages Moneyback-garanti
 • Gratis webstedsbygger
 • 24/7 serverovervågning
 • Gratis migrationshjælp
 • MochaHost-tilbud – op til 80% FRA

Firmaoversigt

MochaHost er en billig web hosting udbyder, der mest er kendt for at levere førsteklasses service med de bedste i klassen funktioner og god kundeservice inden for en ganske rimelig prisbeslag. At være beliggende i hjertet af Silicon Valley (San Jose, Californien), bruger MochaHost nogle af de mest avancerede datacentre i USA – i Chicago, Illinois. Men med partnerskabet med Cloudflare har de opnået global rækkevidde og dermed været i stand til at nå ud til en lang række kunder over hele kloden. Og et bemærkelsesværdigt aspekt ved MochaHost er, at det også giver online marketing og SEO værktøjer. Disse værktøjer består af apps og sociale mediebundter og meget mere. Selvom MochaHost har positioneret sig som den billige hosting-udbyder, og til trods for at deres priser er på den nederste side, leveres MochaHost med masser af bedste funktioner i klassen, der kan vælte mange top etablerede spillere i webhostingbranchen.

MochaHost-funktioner

Lade’s se på nogle af de vigtigste funktioner, der gør MochaHost til værdikonge.

Livstidsrabat garanti

Vi har set nogle hostingudbydere, der yder garanti for frysning af priser, men med undtagelse af rabatter, der tilbydes, når du køber hosting hos dem. Men Mocha Host hævder at være det eneste webhostingfirma i branchen, der tilbyder dig den samme prisfornyelsesgaranti inklusive rabatter, så længe du vælger at bruge Mocha Host-tjenester. Dette er virkelig godt, da du bruger det mindst mulige beløb, når du fornyer dine tjenester, hvis du har fået maksimale rabatter, mens du køber Mocha-hosting for første gang.

100% oppetidsgaranti

Mens mange af de førende webhostingudbydere vil have dig til at nøjes med 99,9% oppetid, selvom du betaler meget mere end hvad du skulle betale for Mocha Hosting, giver Mocha Host dig branchens bedste 100% oppetidsgaranti. Med dette behøver du aldrig at være bekymret for, at dit websted er offline eller utilgængeligt, hvilket igen kan spise en stor mængde af dit salg eller brugeroplevelse af dit websted. 100% oppetid er det, som enhver websiteejer, men kun meget få webhotelleverandører leverer.

180 dages returret

Lige når du mener, at ting ikke kan blive bedre, viser Mocha Host dig igen forkert. Mocha Host leveres med en forbløffende 180 dages tilbagebetalingsgaranti. I løbet af måneder får du hele 6 måneder for at sikre dig, at du har valgt den rigtige webhost til dit webhosting behov. 180 dages returret gælder også for den mest basale plan. Du får en pengene-tilbage-garanti på alle delte, forhandler- og VPS-planer.

Livstid gratis domæne

At tilføje mere værdi til den service, der tilbydes af Mocha-værten, er det gratis domæne for levetid. Mocha Host tilbyder et gratis Top Level-domænenavn såsom com, org, net, info med deres web-hosting-planer. Dette kan helt sikkert spare dig for nogle bukke, da topniveau-domænenavne slet ikke er billige.

Levetid gratis ubegrænset SSL-certifikat

Lifetime Free SSL-certifikat er en anden freebie, som du får med Mocha Host-planer. SSL-certifikat er meget vigtigt for ethvert websted, og hvis du planlægger at få hosting til et e-handelswebsted, er et SSL-certifikat et must for at udføre online-transaktioner. Du er garanteret øget synlig søgemaskine ved at aktivere den gratis SSL leveret af Mocha.

Gratis beskyttelse mod malware og spam

Malcha og spam-beskyttelse leveres af Mocha for at sikre problemfri service. mokka’s web hosting planer leveres med beskyttelse mod Malware og Spam uden omkostninger. På grund af kontinuerlig overvågning, vil du blive underrettet, når enhver mistænksom aktivitet finder sted på din konto.

Mocha Host Services

Ubegrænset cloud hosting

Mocha Host tilbyder ultrahurtig ubegrænset skyhosting til en meget overkommelig prisklasse med priserne, der starter ved Rs 139 / mo., Går helt op til Rs 400 / mo. Den billigste pakke er navngivet ‘Soho’, og ‘Forretning’ pakken er den bedst sælger, der er velegnet til en virksomhed eller et e-handelswebsted. Den bedste præstationspakke er lige navngivet ‘mokka’. Soho er den mest basale pakke blandt de tre og ikke den mest anbefalede når det kommer til ydeevne. Virksomhedspakken er den mest værdi for pengene-pakke i betragtning af dens pris og specifikationer. Du får support til ubegrænset månedlig trafik, båndbredde. Hvis du vælger Business eller Mocha-pakkerne, kan du også være vært for flere websteder.

Windows / ASP.NET Hosting

Mocha Host har tilbudt pålidelig windows-hosting i mere end 17 år nu. Mocha vært har været i stand til at levere vinduer hosting med store specifikationer og forbløffende kvalitet i 17 år, og deres pakker er også prissat meget rimeligt. Den billigste windows-hostingplan er pris til Rs 177 / mo. og går helt op til 445 / mo. Nomenklaturen til pakkerne er lånt fra Cloud Hosting, og du får SolidCP-kontrolpanelet til at administrere din hosting-konto. Mocha Host windows hosting leveres med den nyeste ASP.NET-kernestøtte, som .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. I den grundlæggende plan Soho er databasestørrelsen begrænset til 200 MB, mens du får ubegrænset databasestørrelse tilladt med Business og Mokka-pakker.

WordPress Hosting

Blandt mange andre applikationer er WordPress det mest populære og mest anvendte. Derfor har Mocha Hosting valgt at levere dedikeret WordPress Hosting til alle, der leder efter pålidelig og overkommelig webhosting til deres WordPress-websted. Som en ændring har Mocha valgt en anden nomenklatur for WordPress-pakker med planerne navngivet WP Starter, WP Premium og WP Advanced. Pris mellem Rs 177 / mo. og Rs 464 / mo., er alle tre pakker baseret på skyteknologi, og du får en hurtig webside med belysning. Derfor. Du kan være fri for bekymringerne ved en webside med langsom indlæsning. Alle tre pakker leveres automatiserede sikkerhedskopieringer, hvor WP Premium og WP Advanced får mere avanceret sikkerhedskopi. Det anbefales, at du vælger en af ​​disse to pakker, da du også får et gratis domæne og gratis CDN sammen med mange andre godbidder.

Applikationshosting

Hvis du er vært for dit websted ved hjælp af enten Joomla, Drupal Magento eller andre applikationer, kan du vælge fra Mocha’s Hosting hosting-pakker, nemlig Business og Mokka. Du kan vælge mellem mere end 180 applikationer, og i modsætning til WordPress-hosting klassificeres applikationshosting kun i to kategorier i stedet for tre. Både Business- og Mocha-pakkerne har nogle meget krævede funktioner, og begge planer er prissat til 1249 / mo. og 400 / mo. henholdsvis. Du får et cPanel-kontrolpanel med både planerne og også gratis SEO-værktøjer leveres til at tilføje mere boost til dit websted. Du får 1 domæne gratis for hele livet, så længe du køber Mocha-hosting. Selvom begge pakker leveres med automatiske sikkerhedskopier, får Mocha-pakken smule premium-sikkerhedskopier.

Virtuelle private servere (VPS)

Den lange liste over Mokka’s tilbud slutter ikke bare her. De leverer også VPS-tjenester. Du kan vælge mellem Linux- eller Windows VPS-servere. Disse servere drives af flammende hurtig SSD-lager. I selve Linux VPS er der 8 forskellige konfigurationer, du kan vælge imellem. Den meget grundlæggende plan er prissat til Rs 572 / mo. og den 8. pakke koster en enorm Rs 3583 / mo. Bortset fra den billigste pakke, er alle andre pakker funktionsrige og er perfekte til at imødekomme behovene på dit magt-sultne websted.

VPS-serverne, der er drevet af Windows, fås i 7 forskellige specifikationer, og du kan få dig en til så lavt som Rs 837 / mo. med priserne skyder op til Rs 3224 / mo. Du får gratis CDN lige fra basispakken, og alle pakker leveres med support til VPN.

Dedikerede sky-servere

Mocha Host er også et berømt ansigt, når det kommer til at levere skybaserede dedikerede servere. Mocha giver dig igen muligheden for at vælge enten Linux-baserede dedikerede sky-servere eller Windows-baserede dedikerede sky-servere. De Linux-baserede servere er lidt billigere, og de Windows-baserede servere er en smule dyrere sammenlignet med de tidligere. Der er i alt 18 forskellige klassificeringer i alt, hvilket giver dig en bred vifte af specifikationer at vælge imellem. Disse servere har Never Reboot-beskyttelse og VPN-support.

Priserne på dedikerede Linux-baserede servere starter ved Rs. 1360 / mo., Til grundpakken og den mest avancerede pakke er pris til Rs. 11745 / mo. Du kan vælge disse servere fra tre forskellige specifikationer. Ligesom Linux dedikerede servere er selv den dedikerede Windows-server klassificeret i 9 forskellige klassifikationer, hvor den billigste pakke starter ved Rs 1718 / mo., Går helt op til Rs 12103 / mo.

Konklusion

Mocha Host er segmentlederen, når det kommer til at levere førsteklasses service, der er både pålidelig og overkommelig. Og det er ikke kun webhosting eller domænenavn, som du kan vælge Mocha Host til. Du kan få en bred vifte af tjenester fra Mocha Host som SEO-værktøjer, online marketingværktøjer, bundter på sociale medier osv. Der er meget få webhostingudbydere, der giver dig service af høj kvalitet sammen med de førende brancher såsom 180 dage pengene-tilbage-garanti, 100% oppetidsgaranti, livstidsrabatgaranti og mere. Og Mocha Host er fakkelbæreren for sådanne værter, og du kan give den en chance uden at tænke meget, da de har planerne om endda et meget grundlæggende websted, der tager babytrin til et websted, der allerede er veletableret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map