ChemiCloud anmeldelse

ChemiCloud-priser, planer og funktioner – 2020

De vigtigste funktioner

 • Gratis domænenavn for livet
 • 45 dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 Tierless support
 • Gratis lad os kryptere SSL
 • Cloudbaseret lokal hostingudbyder
 • Verdensomspændende serverplaceringer

Delt hostingplaner

PlannavnOSPladsbåndbreddePanelAntal siderPris
Start af webhostingLinux15 GB SSDUbegrænsetCPANEL1$ 3.95 / mo
Web Hosting ProLinux25 GB SSDUbegrænsetCPANELUbegrænset$ 6,95 / mo
Webhosting TurboLinux35 GB SSDUbegrænsetCPANELUbegrænset$ 10,95 / mo
Se sammenligningen med delt hosting

VPS-hostingplaner

PlannavnOSPladsCPUvædderCorePris
JernLinux80 GB SSD2 CPU-kerner4 GB$ 79,95 / mo
BronzeLinux160 GB4 CPU-kerner8 GB$ 119,95 / mo
SølvLinux320 GB6 CPU-kerner16 GB$ 199,95 / mo
GuldLinux640 GB SSD8 CPU-kerner32 GB$ 359,95 / mo
Se sammenligningen af ​​VPS Hosting

Forhandlere vært planer

PlannavnOSPladsbåndbreddePanelAntal stederPris
ElectronLinux25 GB SSD250 GBCPANELUbegrænset$ 19,95 / mo
FusionLinux50 GB SSD500 GBCPANELUbegrænset$ 34,95 / mo
UdvidelseLinux80 GB SSD800 GBCPANELUbegrænset$ 50,95 / mo
UdviklingLinux100 GB SSD1000 GBCPANELUbegrænset$ 64,95 / mo
Se sammenligningen af ​​forhandlere-hosting

Firmaoversigt

ChemiCloud er en webhostingudbyder, der er kendt for at yde den bedste kundeservice sammen med en hurtig, pålidelig og sikker webhosting baseret på skyplatformen. ChemiCloud er en af ​​de bedst bedømte webhostudbydere i branchen. Deres gennemsnitlige bedømmelse er mere end 90%, hvilket er fantastisk, når man tænker på, hvordan de fleste af kunderne ender med at give meget lave ratings, selvom der er nogen mindre fejl i den service, der leveres af enhver leverandør.
Denne høje rating indikerer ikke kun, hvor god service ChemiCloud er, men holder også spejlet til den betydning, der gives til kundetilfredshed.

Lade’s find ud af om ChemiCloud er den bedste mulighed, du har, når du vælger den rigtige webhostingudbyder til dit websted.

ChemiCloud-funktioner

Brug af Cloud Technology

Cloudbaserede tjenester behøver nu ingen introduktion. Og der er ingen, der benægter det faktum, at Cloud Technology er fremtiden og fremtiden er her. At have dit websted drevet af skyservere gør dit websted klar til fremtid og Cloud-servere har masser af fordele i forhold til traditionelle servere. Og ChemiCloud’selve navnet råber brugen af ​​Cloud-servere i deres tjeneste. At blive understøttet af kraften fra sky-servere hjælper helt sikkert med at gøre dit websted hurtigere, sikkert og meget tilgængeligt. Denne teknologi har også gjort det muligt for ChemiCloud at tilbyde pakker, der skalerer fra meget basale til meget avancerede funktioner.

SSD-baserede servere

Hvis du vælger ChemiCloud, vil dit websted være vært på servere, der er drevet af SSD, uanset hvilken plan du vælger. SSD-baseret serverlagring betyder lidt eller ingen latens ultra-hurtig adgangstid. Dit websted er også meget mere sikkert end dem, der hostes på HDD-baserede servere. Og en anden kendsgerning, at tilføjelse af mere vægt til dominansen af ​​SSD’er er, at de er meget strømeffektive, og derfor forbruger færre ressourcer.

24/7 ekspert support

Kundesupport har altid været en højeste prioritet hos kunderne i aldre. Hvis det overhovedet var, var det aldrig mere end hvor vigtig kundesupport betyder noget nu. ChemiCloud har forstået denne kendsgerning og har prioriteret højt at yde kundesupport på ekspertniveau, og det har resulteret i, at de er en af ​​de højt rangerede webhostingudbydere over hele kloden. Du kan ringe til enhver tid, og du bliver besøgt af en ekspert ChemiCloud kundesupportchef, og du kan få svar på ethvert af dine spørgsmål eller få en løsning på et af dine problemer.

99,9% oppetid

ChemiCloud leveres med en driftstid på 99,99%. Mens 100% oppetidsgaranti altid er stor til at begynde med, er 99,99% dog ikke så slemt. Det betragtes stadig som godt nok sammenlignet med industristandarden. Dit websted kører 99,99% af tiden. Dette vil hjælpe dig med at betjene dine besøgende eller kunder næsten hver gang du får adgang til dit websted. Denne oppetidsgaranti svarer til 21,92 minutter nedetid i en måned i gennemsnit.

Gratis domænenavn for livet

De fleste af os vil være lettede, når de tilbydes et gratis domænenavn sammen med webhosting. Fordi at betale for både webhosting og domænenavn helt sikkert kan brænde et hul i vores lommer. Undertiden kommer domænenavne med en højere prismærke end webhosting. Hvad der gør tingene mere lykkelige, hvis du køber webhosting fra ChemiCloud, er det faktum, at du får domænenavnet gratis for livet. Dette betyder, at du ikke behøver at betale for det samme domænenavn, når du fornyer din service, så længe du får dig selv web-hosting fra ChemiCloud.

45 dages returret

Mange webhostudbydere tilbyder deres service med en bestemt periode med pengene-tilbage-garanti. Men ChemiCloud-service tilbydes uden tilbagebetalingsgaranti, hvilket betyder, at du vil have 45 dage i dine hænder til at opleve ChemiCloud-service og beslutte selv, om du vil holde dig til dem i en længere periode. Dette gøres uden besvær og ingen spørgsmål.

Gratis og problemfri migration

Lade’siger, at du er imponeret over, hvad ChemiCloud tilbyder på papir, og vil prøve dem, du behøver ikke at bekymre dig om at skulle flytte dit indhold og andre ting, der er relateret til dit websted, til serverne i ChemiCloud. De tilbyder gratis migrationsfacilitet, som også tilfældigvis er problemfri, fordi de har meget ekspert tekniske ledere, som hjælper dig med at få dit websted let migreret uden at svække sved.

ChemiCloud Services

Webhosting

Da det allerede er nævnt, at ChemiCloud leverer sin service baseret på Cloud-platformen, kan du få dig selv webhosting over forventningerne, som ChemiCloud udtrykker det, med priserne der starter på $ 3,95 / mo. Denne pakke ved navn Starter kommer med alle de grundlæggende funktioner, du har brug for. Priserne er ikke bedst i branchen, men du kan ikke bede om mere, da du allerede får nogle af de bedste i klassefunktioner som cloud-servere som standard. Hvis du vil have en lidt avanceret pakke, kan du vælge Pro-planen, der er prissat til $ 6,95 / mo. Og du kan vælge Turbo-planen, hvis du vil ‘alle kanoner brændende’ type ydelse, som er op til 10X hurtigere. Denne pakke er prissat til $ 10,95 / mo.

WordPress Hosting

WordPress Hosting drevet af ultra-avancerede SSD-baserede servere tilbydes med dedikeret WordPress support. Du har ingen problemer, mens du opretter dit websted, eller når du støder på problemer efter det, med denne dedikerede WordPress support. Planerne er på samme pris som planen for skybaseret webhosting. Priser starter ved $ 3,95 / mo. går helt op til $ 10,95 / mo. De har deres servere placeret i Bangalore, Indien, som er i stand til at gøre dit websted betydeligt hurtigt ved at reducere latenstid i vid udstrækning.

Cloud VPS

ChemiCloud tilbyder meget skalerbar VPS baseret på Cloud Technology til startprisen på $ 79,95 / mo. Servere er også placeret i Bangalore, Indien. Priserne går helt op til $ 350 / mo. Alle planer er opkaldt efter metaller, der angiver serverernes robusthed. ChemiCloud tilbyder Cloud VPS i 4 forskellige pakker, nemlig Jern, Bronze, Sølv og Guld. Du får en dedikeret IP-adresse, gratis SSL-certifikat som standard med alle 4 pakker. En bemærkelsesværdig funktion er, at ChemiCloud tilbyder 15 dages pengene-tilbage-garanti som standard med alle pakker, som de fleste af værterne ikke leverer, selv med den mest avancerede pakke.

Forhandler-hosting

Hvis du ønsker Reseller Hosting, tilbyder ChemiCloud den højtydende skybaserede Reseller Hosting, der er specielt designet til webdesignere eller andre agenturer. Du kan vælge mellem 4 forskellige planer ved navn Electron, Fusion, Expansion og Evolution. Electron-pakken er prissat til $ 19,95 / mo. hvorimod den funktionsrige Evolution prissættes til $ 64,95 / mo. Du kan være vært for ubegrænsede websteder i alle 4 pakker, og alle de 4 pakker drives af SSD-lager. Du får et gratis SSL-certifikat som standard, og der er gratis daglige sikkerhedskopier tilgængelige.

Konklusion

Mens ChemiCloud helt sikkert ikke har en meget lang række tilbud, udmærker det sig de tjenester, det tilbyder. De har givet Dedicated Hosting en glip, men alligevel er de bedst til det, de gør. Du kan vælge deres service uden en anden tanke, medmindre du leder efter grundlæggende traditionel webhosting til en meget billig pris, der drives af HDD-drev. Hvis du vælger ChemiCloud, er du sikker på at være en lykkelig kunde med stor tilfredshed. Hvis du har en anden tanke om at vælge ChemiCloud, kan du stadig prøve deres service, da du har 45 dage til at få dine penge tilbage, hvis du ikke ønsker at fortsætte med ChemiCloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map